Native - All About Gin TEST - Dinadrycker

– Den här sidan är en annons –


All About Gin

– En äkta svensk gin


En äkta svensk gin med fokus på kvalitet, hållbarhet och närodlade råvaror. All About Gin tillverkas av svenskt vete som odlats och skördats på närbelägna gårdar. Vattnet som används i produktionen är hämtat från Vänern som faktiskt är en 10 000 år gammal glaciärfjord, känd för sitt rena och friska vatten.

Ginvågen sveper över Sverige

Sveriges första gin såg dagens ljus så sent som 2011. Trots den ännu unga produktionen har svensk gin redan nått stora framgångar utomlands och stått högst upp på den internationella prispallen ett flertal gånger. Spriten som alltid varit populär har nu lyckats bli mer aktuell än någonsin. Det hela kan med största sannolikhet betraktas som början på en lång framgångssaga.

All About är en otroligt pålitlig gin som inte krånglar till det. Smaken är ren och finstämt kryddig med tydliga inslag av enbär som harmoniserar med friska men varma citrustoner. Eftersmaken bjuder på inslag av färska örter, koriander och en hint av rosépeppar. Det är okomplicerat, elegant och oerhört välgjort.

Du hittar All About Gin på utvalda Systembolag, annars kan den enkelt beställas här.

All About cocktails!

Tack vare de kvalitativa råvarorna och den varsamma hanteringen av kryddorna framhävs aromerna i All About Gin på ett mycket smakfullt vis, vilket gör denna välbalanserade gin till en utmärkt bas i både drinkar och cocktails. Nedan hittar du recept på två klassiska gindrinkar – en härlig och smakrik negroni samt en GT med spännande twist av rosmarin, båda utsökta att avnjuta under vintern.

Klicka här för att se vilka butiker som har All About Gin eller för att beställa den till ditt närmsta Systembolag.


All About Negroni

En klassisk och mycket elegant aperitif!

Ingredienser

4 cl All About Gin
3 cl Röd Vermouth
3 cl Bitter Aperitif
Apelsinzest

Instruktioner

Lägg is, gärna en stor isbit, i ett glas. Häll på gin, vermouth och bitter. Rör drinken kall. Skär en bit zest av apelsinens yttersta skal, gnid mot glasets kant och lägg sedan ner den i drinken.