Rött • 1000 ml • 13% • Italien • <0,3 g/100 ml
Massetti Chianti lagras på ekfat i 12 månader och har en inbjudande doft av röda bär, plommon, fat och kryddor. Passar perfekt att avnjutas till en antipasto med charkuterier och ostar, pasta och pizza eller bara för sig självt.
Toscana har en särskild plats i svenska vinälskares hjärtan med sina böljande kullar och viner gjorda på den för området typiska druvan Sangiovese. Nu är det premiär för eleganta och smakrika Massetti Chianti till det oslagbara priset 89 kr i generös 1-liters flaska.
Massetti Chianti lagras på ekfat i 12 månader och har en inbjudande doft av röda bär, plommon, fat och kryddor. Eftersmaken är lång med välbalanserade tanniner. Vinet går bra att lagra i 2-3 år men även perfekt att avnjutas nu till en antipasto med charkuterier och ostar, pasta och pizza eller bara för sig självt.