Charktallrik med sotad ryggbiff - Dinadrycker

Charktallrik med sotad ryggbiff

Traditionell charkbricka i all ära, men den här uppgraderade varianten med sotad ryggbiff är något alldeles extra!

För 4 personer behöver du:

  • 1 st skiva ryggbiff
  • 1 kruka persilja
  • 1 kruka timjan
  • 1 kruka rosmarin
  • En skvätt citronjuice
  • 1 liten vitlöksklyfta
  • 1,5 dl olivolja
  • Din favoritchark och lagrad hårdost

Så här gör du:

  1. Skär ryggbiffen i tunna skivor. Ett tips är att lägga köttet i frysen i ca 20 minuter innan du ska skära den.
  2. Mixa örter, citronjuice och vitlök med en stavmixer och addera olivolja. Smaka av med salt och peppar.
  3. Sota köttet cirka en till två minuter per sida i en torr stekpanna
  4. Lägg köttet på en bricka och ringa över örtoljan.
  5. Kombinera med din favoritchark och lagrad hårdost.

Beställ dryck:

The Bomb Box

Rött • 3000 ml • 14% • Italien • 1,1 g/100 ml

Efter storsuccén This is The Bomb på flaska lanseras äntligen uppföljaren på box - en italiensk smakexplosion perfekt för alla som gillar mustiga röda viner med extra allt! Vad är det då som gör The Bomb så explosivt och kraftfullt? Jo, vinet är gjort på extra smakrika druvsorter från ekologiska odlingar i södra Italiens soldränkta landskap. Det har dessutom lagrats på ekfat för extra smakrikedom och karaktär!

249 kr

Till drycken