Skaldjursmiddag med klassiska tillbehör - Dinadrycker

Skaldjursmiddag med klassiska tillbehör

Härliga havskräftor, räkor, citron- och vitlöksmajo, hembakad baguette och vitlöksbröd. Det behöver inte vara krångligare än så!

För 4 personer behöver du:

  • 3-4 havskräftor per person
  • 1 näve räkor per person
  • Citron
  • Baguette
  • Majonnäs
  • Vitlök

Så här gör du:

  1. Portionera upp skaldjuren direkt på tallrikarna eller lägg upp allt på ett stort fat, garnera med citronskivor och dill.
  2. Skiva eller bryt baguetten. Servera antingen med smör vid sidan om eller rosta i ugn med smör och färsk vitlök.
  3. Majonnäsen är pricken över i:et. Gör en vanlig majonnäs och tillsätt citronsaft, citronskal och en nypa pressad vitlök, smaka av med salt!

Beställ dryck:

Camp Sparkling

Bubbel • 200 ml • 11,5% • Frankrike • 1,2 g/100 ml

Nu lanseras en hållbar nyhet i form av detta friska mousserande vin från Frankrike. Den snygga aluminiumburken är ett oerhört praktiskt format som samtidigt bevarar vinets fräscha fruktighet. Med inslag av krispiga gröna äpplen, krusbär, fläder och citrus är Camp sparkling en bubblande symfoni av smaker!

38 kr

Till drycken